Verzenden van je bestelling
Zodra je een bestelling hebt geplaatst op de website, zullen wij het binnen 2 (werk)dagen overdragen aan PostNL voor verzending. Een handtekening (afhankelijk van het product en prijs) zou mogelijk nodig zijn bij aflevering. In het geval je niet thuis bent zal PostNL een bericht achterlaten met daarin ofwel een nieuwe datum voor bezorging danwel een locatie waar het product afgehaald kan worden. In het geval je het product niet ophaalt, dan zal PostNL het product naar ons retour sturen.

Bestemming van verzending: Nederland
Processing: 2 days
Delivery: 1-2 days
Total time: 1-2 days

Bestemming van verzending: Belgie
Processing: 2 days
Delivery: 2-4 days
Total time: 3-5 days

Bestemming van verzending: Duitsland
Processing: 1 day
Delivery: 3-6 days
Total time: 4-7 days

Retouren van je bestelling
Te allen tijde heb je een retourrecht van 14 dagen na ontvangst van het product. Dit dient te gebeuren in dezelfde staat ten tijde van ontvangst en ook in dezelfde verpakking. Indien je besluit het product terug te sturen en de order te annuleren dien je zelf zorg te dragen voor de verzendkosten terug naar ons kantoor. Ook is het mogelijk dit in persoon te retourneren op ons kantoor in Amsterdam. Na ontvangst van het product en na het controleren van de status van het product door ons team zullen wij een volledige terugbetaling in werking stellen exclusief de potentiele retourkosten. Als je het product retour stuurt, zorg dan altijd voor een veilige (originele) verpakking gezien het nog je verantwoordelijkheid is tot de order ons kantoor bereikt. We stellen voor om altijd de bevestiging van de verzending te houden in het geval van problemen. 

Ophalen van je bestelling
Ook is het mogelijk om het product op te halen op ons kantoor in Amsterdam. Dit dient tijdens het afrekenen aangegeven te worden en vervolgens zullen we contact met je opnemen om hier een geschikt moment voor in te plannen. Dit is uiteraard kosteloos.

Kosten van verzending
XXXXX

Add to cart